Konteókönyvek e-book alakban is!

Az összeesküvés-elméletek azon kedvelői, akik (a még mindig uralkodó hazai szokásokkal ellentétben) már nem vásárolnak papírkönyvet, hanem inkább az elektronikus formát kedvelik, immáron ebben az alakban is hozzájuthatnak kedvenc történeteikhez, hogy aztán ekönyv-olvasóikon, tabletjeiken vagy okostelefonjaikon bárhol, bármikor beleolvashassanak.

 

Nem zsákbamacskát kínálok: a harminc + harminc (azaz összesen hatvan) válogatott összeesküvés-elméletet (úgynevezett konteót) magukba foglaló, belső, kattintható hivatkozásokkal is gazdagon ellátott könyvek tartalomjegyzéke megtekinthető a következő linkeken: a kék (első) köteté ide kattintva olvasható, a zöld (második) köteté pedig itt vehető szemügyre. A nagyon gyanakvóak és bizalmatlanok pedig egy hosszabb részt is elolvashatnak vásárlás előtt: az első kötetből itt, a másodikból pedig ezen a linken.

Ha az eddig tapasztaltak elnyerték tetszését, a két konteós e-book letöltéséhez már csak el kell látogatni ide (az első kötetért), illetve ide (a másodikért). Amint az látható, az e-könyvek ára a papírváltozat árának fele: kevesebbe kerülnek, mint öt BKV-jegy. És mennyivel több betű van bennük!

 

A két e-book mobi és epub formátumban egyaránt letölthető.

 

Kellemes olvasást kívánok,

 

tiboru